en bild

Din framtid finns hos oss

Möt oss på Swedental den 13-15 november och boka ett enskilt samtal om din framtid.

Under Swedental på Stockholmsmässan, den 13-15 november har du möjlighet att träffa oss för ett enskilt samtal om din framtid och höra mer om vad Praktikertjänst kan erbjuda dig och hur du kan bli en del av Sveriges största privata vårdkoncern.

Du har även möjlighet att möta vårt dotterbolag FRENDA och höra mer om hur du kan använda framtidens journalsystem redan idag.

På torsdagen 14 november välkomnar vi dessutom branschkollegor och medarbetare inom tandvård inom Praktikertjänst till festligt mingel på vårt kontor på Holländargatan 10. Minglet startar klockan 17.00 och vi bjuder på enklare plockmat, något gott att dricka och en trevlig kväll.

Vill du boka ett enskilt möte och/eller mingla med trevliga branschkollegor? Fyll i formuläret nedan.

Jag vill prata med Praktikertjänst om:
Jag kommer gärna på minglet den 14 november kl. 17:00
Boka skjuts till minglet

Jag godkänner härmed att Praktikertjänst lagrar denna information i syftet att
kontakta mig. Vi delar inte med oss av eller säljer din information vidare till tredje part.

Dina tre roller inom Praktikertjänst

Praktikertjänsts koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet. Passa på och besök oss i vår monter på Swedental eller och boka ett enskilt möte via formuläret ovan så berättar vi mer.