en bild

Pressrum

I Praktikertjänsts pressrum på Mynewsdesk finns mer pressmaterial, exempelvis bilder och filmer. Där kan du också prenumerera på pressmeddelanden och nyheter från Praktikertjänst.

 • Tandläkare Johan Hagman i Varberg prisas för sina insatser

  Nyhet Tandläkare Johan Hagman i Varberg har tilldelats årets Sverkerpris, ett pris som årligen delas ut av American Dental Society of Sweden och Göteborgs Tandläkare-Sällskap till en person inom odontologin som verkar i tandläkare Sverker Toreskogs anda. I motiveringen lyfts bland annat Johan Hagmans föreläsningar och intresse för ny teknik fram.

 • Praktikertjänsts medarbetare rekordnöjda visar ny undersökning

  Nyhet Praktikertjänsts årliga medarbetarundersökning Arbetsmiljöpulsen visar rekordhög nöjdhet. Index för ambassadörskap, eNPS, ökade mellan 2020 och 2021 från 32 poäng till 48 poäng samtidigt som Hållbart medarbetarindex, HME, ökade från 82 till 84.

 • Praktikertjänst deltar på Swedental

  Nyhet Den 17 till 19 november pågår Swedental i Stockholm. Det är Nordens största mötesplats för tandvården och den kanske bästa arenan för att diskutera tandvårdens möjligheter och utmaningar. Praktikertjänst är som vanligt på plats för att bland annat berätta om de karriärmöjligheter som finns i bolaget.

 • Praktikertjänst avvecklar vårdcentralsfilial i Furulund

  Pressmeddelande Region Skåne har godkänt Praktikertjänsts beslut att avveckla Sundets läkargrupps filial i Furulund. Bakgrunden till beslutet är dels att Praktikertjänst vill samla alla resurser hos verksamheten i Bjärred, dels att hyresavtalet sagts upp efter oenighet med fastighetsägaren. Filialen stänger per den 31 december 2021.

 • Idag öppnar tandvårdsmottagningen PTJ Dental Helsingborg

  Pressmeddelande PTJ Dental tar över tre tandvårdsverksamheter i Helsingborg och slår ihop dem till en, och den 1 november öppnar PTJ Dental Helsingborg på Norra Strandgatan 21. Samtidigt tillträder tandläkare Jacqueline Lundblad som verksamhetschef.

 • Praktikertjänsts forsknings- och utvecklingsbidrag 2021 tilldelas sex projekt inom tandvård och hälso- och sjukvård

  Nyhet Praktikertjänsts forsknings- och utvecklingsbidrag 2021 har tilldelats sex projekt – två inom tandvård och fyra inom hälso- och sjukvård. Tillsammans delar projekten på 270 000 kronor.

Ladda fler