en bild

Pressrum

I Praktikertjänsts pressrum på Mynewsdesk finns mer pressmaterial, exempelvis bilder och filmer. Där kan du också prenumerera på pressmeddelanden och nyheter från Praktikertjänst.

 • Praktikertjänst tar över Runbytandläkarna i Upplands Väsby

  Nyhet Vårdföretaget Praktikertjänst tog den 2 maj över Runbytandläkarna i Upplands Väsby och då bytte verksamheten också namn till Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård och Praktikertjänst Runby Tandvård. Verksamheten kommer drivas vidare i nuvarande lokaler och med samma medarbetare som tidigare.

 • Praktikertjänst planerar ny vårdcentral i Kävlinge

  Nyhet Praktikertjänst avser att starta en ny vårdcentral i skånska Kävlinge. Mottagningen är planerad att ligga i den nya stadsdelen Stationsstaden och kommer att ha nära till apotek och gym samt goda parkeringsmöjligheter och transportförbindelser. Planerat startdatum är det första kvartalet 2023.

 • Praktikertjänsts chefsläkare Sara Banegas utsedd till Årets allmänläkarvän

  Nyhet Av 25 nominerade har Praktikertjänsts chefsläkare Sara Banegas utsetts till Årets allmänläkarvän 2022. Utmärkelsen delas ut av Distriktsläkarföreningen och i motiveringen framgår bland annat att Sara Banegas är ”en god förebild för distriktsläkaren som ledare och har ett gediget engagemang för att skapa en bättre primärvård.”

 • Den 1 maj byter Vårdcentral Koppardalen namn till Praktikertjänst Koppardalens Vårdcentral

  Nyhet Vårdcentral Koppardalen på Polervägen 8 i Avesta byter den 1 maj namn till Praktikertjänst Koppardalens Vårdcentral. Bytet av vårdgivare innebär ingen större skillnad för mottagningens cirka 6 000 listade patienter.

 • Tegnér vårdcentral i Västerås invigdes

  Nyhet Den 22 april invigdes Tegnér vårdcentral i Västerås. Tegnér vårdcentral hette tidigare Odensvi vårdcentral, men efter en flytt till nyrenoverade lokaler på Forskargränd 2 i början av januari skedde ett namnbyte. På plats vid invigningen var bland annat regionrådet Lina Eriksson (L) och oppositionsrådet Malin Gabrielsson (KD) samt Praktikertjänsts vd och koncernchef Carina Olson.

 • Patienterna fortsatt mycket nöjda med tandvården – mest nöjda är de med Praktikertjänst

  Nyhet Praktikertjänst placerar sig återigen i toppen när Svenskt kvalitetsindex, SKI, mäter kundnöjdhet i tandvården. Med ett index på 82,4 är Praktikertjänst fortsatt ohotad etta när patienterna får bestämma.

Ladda fler