en bild

Pressrum

I Praktikertjänsts pressrum på Mynewsdesk finns mer pressmaterial, exempelvis bilder och filmer. Där kan du också prenumerera på pressmeddelanden och nyheter från Praktikertjänst.

 • Praktikertjänst öppnar ny Kids-mottagning i Djursholm

  Pressmeddelande I september öppnar Stockholm Kids, en del av Praktikertjänst, ytterligare en barn- och ungdomsmedicinsk verksamhet i Djursholm. Den nya mottagningen kommer att ligga på Djursholms torg och erbjuda akut och planerad barnsjukvård, samt vård inom neuropsykiatri (ADHD) och psykisk ohälsa.

 • Trädgårdstorgets vårdcentral i Linköping har flyttat till nya och större lokaler

  Pressmeddelande Trädgårdstorgets vårdcentral har flyttat till nyrenoverade lokaler i centrala Linköping. Mottagningen ligger på Sankt Larsgatan 19 och flytten innebär att vårdcentralen kan erbjuda ännu mer högkvalitativ vård till Linköpingsborna, i anrika lokaler.

 • PTJ Dental växer med nya förvärv i Umeå och Norrtälje

  Pressmeddelande PTJ Dental expanderar ytterligare när Citytandläkarna Umeå och Norrteljetandläkarna under maj månad blir en del av Sveriges snabbast växande tandvårdskedja. Med dessa nya verksamheter driver PTJ Dental nu 16 verksamheter i Sverige.

 • Praktikertjänsts miljöprojekt Hg-rid-LIFE är nominerat till EU-pris

  Pressmeddelande Praktikertjänsts miljöprojekt Hg-rid är nominerat som ett av de bästa LIFE-projekten under 2020 av EU-kommissionen. Syftet med projektet är att minska utsläppen av kvicksilver från tandvårdsmottagningar. Fram till och med den 2 juni går det att rösta på Praktikertjänst i kategorin LIFE Citizens’ Prize.

 • Praktikertjänst förstärker marknads- och kommunikationsavdelningen – Kata Hansson ny ansvarig för samhällskontakter

  Pressmeddelande Sveriges största privata vårdgivare Praktikertjänst fortsätter att utveckla och stärka arbetet med opinionsbildning och samhällsrelationer genom att rekrytera Kata Hansson som ny ansvarig för samhällskontakter. Kata Hansson kommer närmast från Systembolaget och tillträdde den 3 maj.

 • Praktikertjänst finalist i Stora Kommunikationspriset 2021

  Pressmeddelande Sveriges kommunikatörer delar varje år ut priset ”Stora Kommunikationspriset” till organisationer och personer som gjort stora insatser inom kommunikation under det gångna året. Det står nu klart att Praktikertjänst är nominerad som finalist inom kategorin ”Bästa Medarbetarkommunikation”.

Ladda fler