en bild

Vård online - med Praktikertjänst

Vi vill finnas där för dig, även när du inte har möjlighet att besöka oss. Här kan vi hjälpa dig med vanliga besvär som inte kräver att du träffar din doktor fysiskt. Allt du behöver är ett Bank-ID och internetuppkoppling. Tjänsten är kostnadsfri och vänder sig till dig som är listad vid aktuell vårdcentral.

Vård online - med Praktikertjänst

Vi kan nu hjälpa dig med alla typer av besvär via nätet. Det kan handla om allt från allergi till hudutslag eller impotens. Du påbörjar ditt besök med att beskriva ditt besvär. Beroende på vad du har för besvär ser vi till att du får bästa möjliga hjälp från  samma personal som du möter när besöker din vårdcentral. Visste du förresten att 86 % av de som besöker våra vårdcentraler är nöjda med sin vård? Det ger oss de mest nöjda patienterna i Sverige!

Om du behöver ta prover eller mer hjälp på en vårdcentral

Vid behov behöver läkaren sen ett provsvar för att kunna göra en bedömning. Provtagningen sker på vårdcentralen på samma sätt som vid ett fysiskt besök. När svaren på dina prover har kommit in fortsätter du dialogen med din läkare digitalt eller fysiskt.

Relaterade artiklar

Ladda fler