en bild

Jobb & Karriär

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Driv och utveckla en verksamhet genom att gå in som delägare, eller arbeta som anställd på en av våra många verksamheter. Vi erbjuder dig flera möjligheter till karriär. Valet är ditt!

Jobb & Karriär

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

Våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och våra hjältar i vardagen. Därför ser vi till att uppmärksamma dem lite extra varje år. Vi gör det genom utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Vårdfrågan

Vårdfrågan är Praktikertjänsts egna podd där du i varje avsnitt möter en av våra medarbetare som berättar om ett specifikt och aktuellt område. Podden tar upp en bred palett av vårdämnen – alltifrån ledarskap och digitalisering till barntandvård och IBS.

Läs mer och lyssna här

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst?

Vill du styra över din tid? Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Om du föredrar material att skriva ut för läsning i soffan eller på resan så kan du ladda hem vår broschyr här.

Vår rekryteringsfolder hittar du här

Senast publicerat

Ladda fler nyheter