Bli delägare och verksamhetschef

Vårt koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet.

Bli delägare och verksamhetschef

Frihet att leda och påverka

Du är arbetsledare för ditt team. Du ansvarar för den dagliga driften på mottagningen och håller i trådarna vad gäller kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor. Till din hjälp har du tillgång till en personlig affärscoach samt specialister inom ekonomi, marknadsföring, juridik och medarbetarfrågor från Praktikertjänsts kontor.  

 I din roll på Praktikertjänst har du och mottagningen det stora bolagets trygghet i ryggen både när du ska starta en verksamhet och när du är igång.

Teamet runt dig

Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna.

Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal.

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Kontakta oss

Tillsammans blir vi bättre

På åttiotalet var det två. Idag är det fyrtio myndigheter som kontrollerar och ställer krav på oss i vården, varav hälften genom aktiv tillsyn och inspektion. Det tycker vi är bra, för det hjälper oss att bli bättre. Hos oss ska det vara lätt att göra rätt, vi håller koll åt dig. Det är bara en av fördelarna med Praktikertjänst.

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst?

Vill du styra över din tid? Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Om du föredrar material att skriva ut för läsning i soffan eller på resan så kan du ladda hem vår broschyr här.

Vår rekryteringsfolder hittar du här

Vi som utför vården äger företaget

Vår unika ägarmodell skapar hög kvalitet och välriktade insatser.

Möt dina framtida kollegor

Läs fler artiklar