en bild

Neptunuskliniken i Varberg söker specialist i allmänmedicin

Information om arbetsplatsen

Då vår Ivica går i pension söker vi på Neptunuskliniken en ny kollega att välkomna till oss. Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vår verksamhet startade 2000 som en liten mottagning, idag har vi växt till den största vårdcentralen i Varberg. Vi är 35 anställda, men trots att vi har vuxit så har vi hela tiden jobbat på att behålla den familjära känslan i vår verksamhet. Våra två mottagningar finns i centrala Varberg. Neptunuskliniken är en del av Vårdvalet i Halland och jobbar på uppdrag av Regionen. Vårt mål är att erbjuda god vård med kontinuitet där patienten står i fokus. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med god gemenskap i ett glatt gäng där vi hjälps åt och månar om varandra.  

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialist i allmänmedicin, såsom mottagningsarbete med huvudansvar för de patienter där du är patientansvarig läkare. Handledning av studenter och utbildningsläkare ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med flera års erfarenhet i yrket. Du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift. Handledarutbildning och erfarenhet av journalsystemen VAS och Cosmic är ett plus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din roll som läkare, du delar gärna med dig av din kunskap till såväl kollegor i olika yrkeskategorier som studenter och utbildningsläkare. Du sätter dina patienter i fokus samtidigt som du är delaktig i hela verksamheten. Du är positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Övrig information

På Neptunuskliniken jobbar vi med hälsan i fokus och vårt motto är Neptunuskliniken för hälsans skull. Vi erbjuder motion på arbetstid och ett motionsbidrag på 5000:-. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. 

Våra öppettider är vardagar 8-18 samt helgdagar 10-16. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Observera att vi söker en Specialist i allmänmedicin med svensk legitimation. 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-31

Kontakt

Petra Jacobson

Ansök

Ansök