en bild

Bilsamordnare

Information om arbetsplatsen

Du kommer att ingå som en viktig kugge i en stor verksamhet som bedriver hemsjukvård med inriktning mot avancerad hemsjukvård samt rehabilitering. Verksamheten är uppbyggd av flera team och dina arbetskamrater blir olika kategorier av sjukvårdspersonal. Vi erbjuder friskvårdspeng och fredagsfrukost mm.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Som bilsamordnare ansvarar du för en fordonspark om cirka 50 fordon beträffande kontroller, att åtgärda behov av service, underhåll, däckbyte, skadebesiktning samt besiktning. Det är ett självständigt och varierande arbete. Som nyanställd får du en god introduktion.

Kvalifikationer

Önskvärt med goda kunskaper om fordon och regelverk inom området.
Meriterande med tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha goda administrativa kunskaper i Excel. Vi förutsätter att du har B-körkort och god vana vid att hantera bilar och fordon. Manuellt B-körkort är ett krav då du kommer leverera bilarna till verkstäder och besiktningsställen. Avtal finns redan med verkstäder samt besiktningsställen.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande och har ett gott bemötande, är van vid självständigt arbete samt har förmåga att utveckla såväl interna som externa kontakter och nätverk. Stor vikt läggs på din personlighet.

Tillbaka till Lediga tjänster