Extern bild

Tegnér vårdcentral i Västerås invigdes

Publicerad:

Den 22 april invigdes Tegnér vårdcentral i Västerås. Tegnér vårdcentral hette tidigare Odensvi vårdcentral, men efter en flytt till nyrenoverade lokaler på Forskargränd 2 i början av januari skedde ett namnbyte. På plats vid invigningen var bland annat regionrådet Lina Eriksson (L) och oppositionsrådet Malin Gabrielsson (KD) samt Praktikertjänsts vd och koncernchef Carina Olson.

Tegnér vårdcentral öppnade den 3 januari på Forskargränd 2 i Västerås, men på grund av coronapandemin har invigningen flyttats fram flera gånger.

- Det känns otroligt bra att vi äntligen fick möjlighet att inviga våra nya och fina lokaler, och jag vill rikta ett varmt tack för alla lyckönskningar, säger Réka Velle, specialist i allmänmedicin och verksamhetschef på Tegnér vårdcentral, och lägger till:

- Med större lokaler har vi nu möjlighet att ta emot fler patienter, anställa fler kollegor och öka tillgängligheten ytterligare.

Tegnér vårdcentral har idag cirka 10 000 listade patienter, 34 medarbetare och erbjuder hela primärvårdsprogrammet, inklusive provtagning, läkar- och distriktssköterskemottagningar, arbetsterapeut, psykolog, kurator, barn- och mödravårdscentral, dietist och fysioterapi.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks