Extern bild

Praktikertjänst vinner upphandling i Region Västmanland – fortsätter driva öron-näs-halsmottagning i Västerås

Publicerad:

Praktikertjänst har vunnit en upphandling i Region Västmanland inom öron/näs/hals-sjukvård. Det innebär att Öron-näs-hals i city fortsätter sin verksamhet, som i olika former funnits i 35 år. – Jag är väldigt glad att vi vunnit upphandlingen och kan fortsätta att erbjuda patienter i Västerås med omnejd trygg och god vård, säger verksamhetschefen Fredrik Örnberg.

Verksamheten startade i Västerås redan 1989 och har sedan dess erbjudit patienter i Västmanland öron/näs/hals-sjukvård. Under 2014 togs verksamheten över av nuvarande verksamhetschefen Fredrik Örnberg, som är specialist i öron, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi.

- Idén när verksamheten startade för 35 år sedan var att vara det bästa alternativet i Västmanland för patienter med behov av vård inom öron/näs/hals och den idén lever i allra högsta grad kvar. Vi utgår från patientens behov och erbjuder hög tillgänglighet och hög kompetens inom vårt fält, förklarar Fredrik Örnberg.

Öron-näs-hals i city har idag två heltidsanställda och två timanställda. Avtalet löper i fyra år från och med den 1 mars 2025 med option på ytterligare två år.

Tilldelningsbeslutet aviserades i slutet av augusti och har nu vunnit laga kraft och kan inte överklagas.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks