Extern bild

Trädgårdstorgets vårdcentral i Linköping har flyttat till nya och större lokaler

Publicerad:

Trädgårdstorgets vårdcentral har flyttat till nyrenoverade lokaler i centrala Linköping. Mottagningen ligger på Sankt Larsgatan 19 och flytten innebär att vårdcentralen kan erbjuda ännu mer högkvalitativ vård till Linköpingsborna, i anrika lokaler.

Trädgårdstorgets vårdcentral i Linköping har flyttat till nyrenoverade lokaler på Sankt Larsgatan 19 i Linköping. Med större och modernare lokaler kan mottagningen erbjuda mer högkvalitativ vård till Linköpingsborna. Vårdcentralen är disponerad på fyra våningsplan och har fönster mot gården.

- Det känns fantastiskt kul att öppna vårdcentralen i nya fina lokaler. Det ger oss möjlighet att erbjuda vård i toppklass och samtidigt växa som verksamhet, säger Sammy Klaff som är verksamhetschef på Trädgårdstorgets vårdcentral.

Huset som Trädgårdstorgets vårdcentral har flyttat in i har tidigare varit kontor för den gamla tidningen Östgöten. I och med att byggnaden är K-märkt har utseendet på fasaderna bevarats samtidigt som huset anpassats efter dagens behov.

- Att vi har fått möjligheten att flytta in denna pampiga byggnad känns extra kul. Att huset renoverats från grunden gör också att lokalerna är bättre anpassade för vår verksamhet, berättar Sammy Klaff vidare.

Vårdcentralen kommer fortsätta att erbjuda en barnavårdscentral, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, dietistmottagning, laboratorium för provtagning och psykoterapeut.

För ytterligare information kontakta:

Trädgårdstorgets vårdcentral, info.tradgardstorgetsvc@ptj.se, tel: 013-482 05 02 eller Praktikertjänsts pressjour tel: 010-128 36 66.

Tillbaka

Blocks

Övrigt