Extern bild

PTJ Dental växer med nya förvärv i Umeå och Norrtälje

Publicerad:

PTJ Dental expanderar ytterligare när Citytandläkarna Umeå och Norrteljetandläkarna under maj månad blir en del av Sveriges snabbast växande tandvårdskedja. Med dessa nya verksamheter driver PTJ Dental nu 16 verksamheter i Sverige.

Den 1 maj blir Citytandläkarna i Umeå en del av PTJ Dental och mottagningen byter då namn till PTJ Dental Citytandläkarna. Tandvårdsmottagningen kommer att fortsätta bedrivas i samma lokaler som tidigare på Vasagatan 12.

- Att PTJ Dental utökas med ett förvärv i centrala Umeå känns riktigt kul. Med PTJ Dental Citytandläkarna får vi möjlighet att erbjuda fler patienter tandvård i världsklass, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

På PTJ Dental Citytandläkarna kommer det precis som tidigare att arbeta två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Både gamla och nya besökare välkomnas till PTJ Dental Citytandläkarnas fina lokaler mitt i centrum.

- PTJ Dental Citytandläkarna kommer att fortsätta drivas med samma personal som tidigare. Att mottagningen nu införlivas i Praktikertjänstgruppens breda vårdutbud ger oss möjlighet att utveckla verksamheten framåt, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

Dessutom kommer Norrteljetandläkarna att införlivas i PTJ Dental, en mottagning som tidigare drivits av Olof Cedervall och Malin Widerberg som en del av Praktikertjänst.

- Vi arbetar med en strukturerad tillväxtstrategi där vårt primära fokus är förvärv och det är glädjande att vi i Norrtälje just hittat en lösning så att mottagningen kan fortsätta sin resa inom gruppen, säger Ann-Britt Östlund, chef för PTJ Dental.

Från och med maj fortsätter verksamheten i de trevliga lokalerna på Götgatan 11 i Norrtälje under namnet PTJ Dental Norrteljetandläkarna. Malin Widerberg fortsätter både kliniskt och som enhetschef med stöd av en ny tandläkarkollega och all övrig tandvårdspersonal. Både nya och tidigare patienter hälsas välkomna till PTJ Dental Norrteljetandläkarna.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Ann-Britt Östlund, chef PTJ Dental, e-post: ann-britt.ostlund@ptj.se , tel: 010 – 128 38 18 eller Praktikertjänsts pressjour tel: 010-128 36 66.

Tillbaka

Blocks

Övrigt

Taggar: