Extern bild

Den 1 juni öppnar PTJ Dental Tandläkarhuset Sigtuna

Publicerad:

Den 1 juni öppnar PTJ Dental Tandläkarhuset Sigtuna, en ny tandläkarmottagning i centrala Sigtuna. Mottagningen drivs av Alexander Vidana som kommer närmast från Folktandvården i Sollentuna.

PTJ Dental Tandläkarhuset Sigtuna är en sammanslagning av tre olika tandläkarkliniker i Sigtuna och nu kommer alla att drivas under gemensam flagg med tandläkaren och verksamhetschefen Alexander Vidana i spetsen, som arbetat som tandläkare i sju år.

- Det är jättefina kliniker med duktiga medarbetare och när jag fick frågan om att vara med och starta upp en större gemensam verksamhet så gick det inte att tacka nej, säger Alexander Vidana, tandläkare och verksamhetschef på PTJ Dental Tandläkarhuset Sigtuna.

De verksamheter som nu slås ihop har drivits av Jorun Ohlsén, Ewa och Fredrik Erhardt samt Margareta Öhlund.

- Jorun Ohlsén och Ewa Erhardt går i pension medan Fredrik Erhardt och Margareta Öhlund kommer att finnas kvar i verksamheten, och det är såklart en trygghet för både mig och patienterna, säger Alexander Vidana, och fortsätter:

- Sedan är det en märklig tid att starta upp en ny klinik eftersom en stor del vår patientgrupp rekommenderas att undvika fysiska kontakter och stanna hemma. Men behovet av tandvård finns såklart kvar och Sigtuna är en fin stad som kommer att ha stor inflyttning kommande år.

PTJ Dental Tandläkarhuset Sigtuna hyr i stort sett hela fastigheten och har åtta medarbetare, varav tre tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister.

På kliniken – som ligger på Olofsgatan 10 i Sigtuna – erbjuds allmäntandvård och specialisttandvård inom endodonti, alltså rotbehandlingar och rotfyllningar.

Om PTJ Dental

PTJ Dental är en verksamhetsform inom Praktikertjänst som lanserades hösten 2018 och innebär att tandläkare erbjuds anställning och driva verksamhet utan att vara delägare i koncernen. Till grund för satsningen ligger en ambition om att vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat. Idag finns tolv kliniker inom PTJ Dental.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Alexander Vidana, tandläkare och verksamhetschef, PTJ Dental Tandläkarhuset Sigtuna, e-post: alexander.vidana@ptj.se

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, e-post: erik.magni@ptj.se, tel: 0703-26 50 98

Tillbaka

Blocks