en bild

Fysioterapeut till hemteam Praktikertjänst Rehab Flemingsberg

Bild

Vill du jobba inom primärvård? Trivs du med att kunna påverka dina arbetstider och dina utvecklingsmöjligheter och att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor? Då är detta arbetsplatsen för dig.

Beskrivning

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger söder om Stockholm mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.  Mottagningen har goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss och området går igenom en spännande expansionsprocess i och med byggande av Stockholm South Business district. Vi har funnits i området i 5 år så våra lokaler är rymliga och anpassade till vår verksamhet. Vi arbetar nära med Flemingsbergs vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet.  Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 
 
Praktikertjänst Rehab Flemingsberg är en av våra mellanstora enheter med ca 30 medarbetare. I arbetsgruppen har vi följande yrkeskategorier:  arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kiropraktor, receptionist, logoped, kurator och enhetschef. 
 
För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö där alla ska trivas och det är högt i tak. Verksamheten präglas av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Om detta känns viktigt för dig så är vi säkra på att du kommer att trivas med att utvecklas tillsammans med oss. 
 
Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du kommer att få en fadder på enheten och en mentor inom organisationen. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef. Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som fysioterapeut i hemrehabilitering, ett arbete med stor variation och möjlighet att göra skillnad för både gammal som ung. Som fysioterapeut inom hemrehabilitering fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både arbetsterapeuter och dietister. Det kan finnas möjlighet att kombinera arbetet i hemmet med patientbesök på mottagning. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. 

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och har intresse och erfarenhet av arbete med äldre i deras hemmiljö. 

Villkor

Mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter 

*Goda möjligheter till kompetensutveckling  

*Stora möjligheter att påverka dina arbetstider  

*Ett generöst flextidsavtal  

*Korta beslutsvägar  

*Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år  

*Individuell lönesättning  

*Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns  

*Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning  

  

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/v)
Tillträdesdatum:
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-07

Kontakt

Mats Widerberg

Ansök

Ansök