en bild

Tandläkare sökes till nyrenoverad och modern klinik

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Fruängen är en nyrenoverad och modern tandvårdsklinik belägen i Fruängens läkarhus. Vi utför allt inom allmäntandvård och använder modern utrustning så som Digital scanner, Panoramaröntgen, Wave-One rotbehandlingssystem, Straumann implantat med den senaste NSK kiriugimotorn, EMS Airflow Prophylaxis Master mm. Vi är för närvarande 5st medarbetare varav två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Lokalen är nyrenoverad med stora och ljusa behandlingsrum.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en till tandläkare på heltid eller deltid enligt överenskommelse. Du kommer att jobba med sedvanliga arbeten som tandläkare och vi erbjuder kompetensutveckling. Vi utför mycket protetik och kirurgi och ser gärna att man är intresserad av dessa områden. Vårat patientklientel består till majoriteten av vuxna patienter med stort tandvårdsbehov.

Kvalifikationer

Kravet är svensk tandläkarlegitimation och att man kan tala och skriva flytande svenska. Vi lägger även stor vikt på personlig lämplighet då vi är en positiv och trevlig arbetsgrupp.

Personliga egenskaper

Positiv och glad

God kommunikation

Intresse för vidareutveckling

God samarbetsförmåga

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.

Vi kommer att hålla löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (40tim/v)
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2024-05-31

Kontakt

Marko Manojlovic

Ansök

Ansök