en bild

Nu har vi plats för dig! Rehab Huddinge söker fysioterapeut.

Praktikertjänst Vård, Praktikertjänst Rehab Huddinge

 
Vi söker dig som har några års erfarenhet som leg fysioterapeut och vill ha variation och utmaningar i din arbetsvardag! Vi är en arbetsplats med roliga, engagerade och prestigelösa kollegor som hoppas du vill bli en del av vårt team! 
 
Information om arbetsplatsen 
 
Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav hälften av dessa är fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom fysioterapeuter arbetar arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer. 

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering, på uppdrag av Region Stockholm, vid 8 enheter i södra Stockholm. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som fysioterapeut i en prestigelös anda där man lär av varandra. Vi välkomnar nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef. Vi söker någon som vill vara med och utveckla vår verksamhet och göra skillnad för de patienter som söker oss. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss.

Du kommer att ha möjlighet att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta och erfarna kollegor, både arbetsterapeuter, dietister och kiropraktor.  

Vi söker just nu fysioterapeut till mottagning gärna med erfarenhet inom pediatrik.

På mottagningen arbetar du kliniskt med både grupp- och individuella patientbesök. I vår verksamhet förekommer stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande på ett positivt sätt. Om du vill fördjupa dig inom ett visst område, som tex smärta, pediatrik, kvinnohälsa eller psykisk ohälsa, finns stora möjligheter till detta. 

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du gillar att arbeta självständigt men fungerar väl i grupp - alltid med patienten i fokus. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med diagnostiskt ultraljud.

Personliga egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo där förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete är viktiga egenskaper. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. 

Övrig information

  • Mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling 
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 
  • Ett generöst flextidsavtal 
  • Korta beslutsvägar 
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år 
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 
  • Individuell lönesättning 
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns 
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning 
  • Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
  • Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 timmar per vecka)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-31

Kontakt

Madeleine Grave

Ansök

Ansök