en bild

Sjuksköterska sökes för sommarvikariat

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter via Mitt PTJ.  Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom primärvården, med fokus på mottagningsarbete (både planerad och akut mottagning) samt telefonrådgivning. 

Vi värnar om att ha samsyn kring våra gemensamma patienter och värdesätter kollegialt samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team. Du är flexibel och öppen för förändringar i det dagliga arbetet.

Det är meriterande med erfarenhet från primärvård men är inget krav för att söka denna tjänst.

Krav för tjänsten är erfarenhet av journalsystemet NCS Cross.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Övrig information

Vi söker dig som är tillgänglig för att arbeta hos oss i sommar, gärna under v. 24-33.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/v.)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag:
2024-04-28

Kontakt

Camilla Wiig, Vårdenhetschef

Ansök

Ansök