en bild

Tandhygienist till blandad tjänst Stenungsund

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Stenungsund och Sundtandvården. Vi har en trivsam och modern gruppraktik om 10 rum inom Praktikertjänst. På kliniken jobbar tre olika team med personal. Det finns fullt digitaliserad OPG och CBCT. Vi bedriver vuxentandvård och ligger centralt i Stenungsund med goda kommunikationer. Till vårt nystartade team om en tandläkare och en tandsköterska rekryterar vi nu både en tandhygienist och ytterligare en tandsköterska för att bättre kunna bemanna våra 2½ rum med god tillgång på patienter.

Vi erbjuder dig
- Omväxlande arbetsuppgifter med schema främst dagtid.
- Möjligheter att bli en administrativ klippa med klinikkoordination.
- Att vara med under teamets uppstart och påverka utformningen.
- Tjänstgöringsgrad på 80-100%.
- Friskvårdsbidrag om 5000kr årligen.

Adress:
Strandplan 3, Stenungsund

Arbetsuppgifter

Just nu befinner sig vårt team i en uppstartsfas där det finns goda möjligheter för dig att påverka arbetets utformning och tillsammans med teamet hitta tillvägagångssätt som bäst passar verksamheten. Vår ambition är att i ett hjärtligt team bedriva professionell tandvård.

Hygienistrummet delas med ett annat team som arbetar solo-group där brytpunkten är 13:30. Vi arbetar framförallt dagtid och kommer därför inte bemanna upp ditt rum med mer än i snitt 20 kliniska timmar per vecka. Övrig tid går att lägga upp med antingen tandläkarassistens eller arbete i reception och med klinikadministration samt steril. Just nu befinner sig vårt team i en uppstartsfas där det finns goda möjligheter för dig att påverka arbetets utformning och tillsammans med teamet hitta tillvägagångssätt som bäst passar verksamheten. Vår ambition är att i ett hjärtligt team bedriva professionell tandvård.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist och har några års erfarenhet från yrket.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som tandhygienist är omtänksam, engagerad och sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, bra samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Simon Damberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: simon.damberg.1@ptj.se