en bild

En glad, effektiv och positiv tandsköterska sökes

Information om arbetsplatsen

En familjär arbetsplats där det jobbar två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Mottagningen har tre behandlingsrum, varav ett tandhygienistrum, samt en steril. Du kommer jobba i ett av behandlingsrummen, men det är ändå ett nära samarbete med den andra tandläkaren och tandsköterskan. Kliniken ligger centralt i Stockholm. Det är en ljus och fin mottagning med närhet till kommunikationer.

Adress:
Grev Turegatan 77 Nb, Stockholm

Arbetsuppgifter

Här på kliniken erbjuder vi både vuxen- och barntandvård. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och ta och framkalla röntgenbilder. Du kommer också att arbeta administrativt. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning
God datavana
Erfarenhet av Frenda, Libretto och Symfoni är meriterande
Goda kunskaper av det svenska språket, både vad gäller tal och skrift
Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper och lämplighet

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en trygg person som vill jobba varierat med både administrativt arbete och assistera i behandlingar. Vi brinner för våra patienter och därför är det en självklarhet med ett bra bemötande och service. Vi söker en person som är glad och trevlig som kan jobba självständigt, men har ändå en god samarbetsförmåga då vi jobbar mycket i team.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Mängd arbetstid går att diskutera.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
24 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-18

Information om tjänsten lämnas av

Emelie

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: michael.danin@ptj.se