en bild

Eira hälsocentral söker distriktssköterska

Information om arbetsplatsen

Vill du vara en del av ett härligt arbetsteam samt ha ett självständigt arbete med möjlighet att påverka och utveckla arbetet? Eira Hälsocentral är en väletablerad och stabil verksamhet med cirka 8000 listade patienter. Nivån av ansvarstagande är mycket hög. Alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt. Som distriktssköterska/sjuksköterska på hälsocentralen ingår du i ett kompetent och trevligt gäng och samarbetar tillsammans med alla professioner.

Adress:
Slottstorget 3, Gävle

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom mottagningsarbete, telefonrådgivning , digitalt flöde samt omhändertagande av akuta patienterna.

Kvalifikationer

Distriktssköterska eller Leg sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Primärvård.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vårt teambaserade arbetssätt ställer krav på att du är flexibel, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Vi söker dig med positivt tänkande och nyfikenhet. Du behöver också ha god förmåga att självständigt strukturera och organisera dina arbetsuppgifter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Sysselsättningsgrad 100 % med möjlighet till personlig anpassning.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-07

Information om tjänsten lämnas av

Jessica Sandström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jessica.sandstrom@ptj.se