en bild

Sollentuna Rehab leg. Arbetsterapeut

Information om arbetsplatsen

Sollentuna Rehab är en mottagning verksam inom primärvårdsrehabilitering.
Att arbeta hos Sollentuna Rehab Praktikertjänst ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig arbetsplats med högt i tak mellan oss kollegor.

Arbetet kommer främst bestå av bedömning och behandling i hemmiljö i team eller individuella besök. Vi har en poliklinisk verksamhet främst handrehabilitering, arbetsförmågebedömning, demensutredning men även vid andra tillstånd och gruppbehandlingar.

Vi som arbetar är arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktorer, dietister, receptionister och totalt är vi 20 medarbetare.

Sollentuna Rehab är en enhet inom Praktikertjänst AB med uppdrag av Region Stockholm att bedriva primärvårdsrehabilitering.

Alla anställda har ett generöst friskvårdsbidrag.

Adress:
Aniaraplatsen 4, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Rehabilitering sker främst i patientens hem och dess närmiljö, i hemrehabteam eller individuella besök. Du kommer att arbeta både självständigt och i samverkan med övriga yrkeskategorier. Förskrivning/utprovning av hjälpmedel, bedömning av bostad och miljöinriktade åtgärder tex bostadsanpassning.

Kvalifikationer

Leg. Arbetsterapeut och B-körkort.

Personliga egenskaper

Leg. Arbetsterapeut, ansvarstagande och kunna förena självständigt arbete med en god samarbetsförmåga. Du bör ha en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
B-körkort.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att löpande gå igenom ansökningar och kan eventuellt även kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ange löneanspråk.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Gunilla Slåttermark
Marie Lundegård

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: gunilla.slattermark@ptj.se