en bild

Distriktssköterska sökes till Enskede

Information om arbetsplatsen

Stureby Vårdcentral (Praktikertjänst) betjänar ett område i södra Stockholm med 18 000 listade patienter. Vi är en väl fungerande vårdcentral med erfaren och engagerad personal på 35 personer. Personalgruppen är mycket stabil och vi har högt i tak. Vårdcentralen är belägen nära Svedmyra tunnelbanestation samt bussarna 163 och 161 stannar i närheten.

Vi har en bra arbetsmiljö som erbjuder en rimlig arbetsbelastning, varierande arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas och göra ett bra jobb i trevligt sällskap. Vi hjälps gärna åt och löser problem tillsammans, när de dyker upp. Vi arbetar även aktivt med att höja kvalitén på patientarbetet på olika sätt.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tussmötevägen 181, Enskede

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvård samt distriktssköterske- och husläkarmottagning som tex. diabetessamtal, förskrivningar och telefonrådgivning samt mottagningsarbete av olika slag. Vi har astma och KOL- mottagning samt äldremottagning.

Kvalifikationer

Distriktssköterska, gärna med erfarenhet av primärvården. Vidareutbildning inom diabetes är meriterande.
Alternativt sjuksköterska med erfarenhet av primärvården och vidareutbildning inom diabetes.

Personliga egenskaper

Du gillar varierande arbetsuppgifter.
Du är ansvarstagande, flexibel och positiv.
Du har vana att arbeta både självständigt och i grupp.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering pågår fortlöpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänstgöringsgrad samt tillträde kan diskuteras.

All kontakt från olika slags rekryteringsfirmor/konsulter mm. undanbedes.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Hanna Lehtola

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: hanna.lehtola@ptj.se