en bild

Sollentuna Rehab leg. Sjukgymnast/fysioterapeut

Information om arbetsplatsen

Sollentuna Rehab är en mottagning verksam inom primärvården med uppdrag av Region Stockholm. Vi finns i Aniarahuset, Sollentuna centrum. Nära till busstation och pendeltåg.

Att arbeta hos Sollentuna Rehab ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig arbetsplats med högt i tak mellan oss kollegor. Det finns möjlighet till stöd och hjälp av kunniga kollegor och vi tillämpar mentorskap.

Vi söker dig som vill vara med tillsammans med oss fortsätta att utveckla verksamheten och som vill arbeta i primärvården. Vi har trivsamma och välutrustade lokaler. Arbetet består av enskilda polikliniska behandlingar, gruppbehandlingar och hembesök i hemrehabteam.

Vi som arbetar på Sollentuna Rehab är sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktorer, dietister och receptionister. Alla anställda har ett generöst friskvårdsbidrag.

Adress:
Aniaraplatsen 4, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Polikliniska behandlingar på mottagning, gruppbehandlingar och hembesök.

Kvalifikationer

Leg. Sjukgymnast/fysioterapeut. Det är en fördel om du har erfarenhet att dokumentera i Take-Care.

Personliga egenskaper

Bra samarbetsförmåga och självständighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tacksam för löneanspråk.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Sara Eriksson
Maximilian Hjorth

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.eriksson.1@ptj.se