en bild

Leg dietist till Praktikertjänst Rehab Liljeholmen

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Liljeholmen ligger centralt i nära anslutning till tunnelbanan och tvärbanan samt bussar. I huset finns flertalet andra vårdverksamheter som vi samverkar med, bland annat Liljeholmens vårdcentral, BUMM, MVC och BVC. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Praktikertjänst Rehab Liljeholmen är en stor enhet med omkring 50 medarbetare varav 4 dietister. Vi önskar nu utöka med ytterligare en engagerad dietistkollega. Vi är två enhetschefer som arbetar heltid för att stötta enheten och medarbetare. Vi har båda tidigare arbetat kliniskt som leg dietist och sjukgymnast vilket ger en god förståelse för yrket och vårt uppdrag inom primärvårdsrehabilitering.

Vi har en stark sammanhållning och en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytänkande. Vi välkomnar nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Vi värdesätter att det ska vara kul att gå till arbetet. Är detta viktigt för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi tror på ständiga förbättringar vilket uppnås bäst genom en ömsesidig dialog.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Liljeholmstorget 7, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet, inte minsta vår digitala tjänst. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Som dietist fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta en kombination av sedvanligt primärvårdsarbete på mottagning och hembesök samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök.

Du kommer att ingå i ett internt nätverk med ca 20 kompetenta dietistkollegor inom rehab. Gruppen har regelbundna möten för metodutveckling och kompetensdelgivning och det gemensamma arbetet leds av en samordnare för våra dietister.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvården.

Personliga egenskaper

Om du är prestigelös kommer du att trivas hos oss! Här hittar du generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Du kan skapa trygghet och goda relationer med patienter och kollegor. Du är strukturerad, har en god förmåga att prioritera och trivs i ett högt tempo.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna dietister

Goda möjligheter till kompetensutveckling

Stora möjligheter att påverka dina arbetstider

Ett generöst flextidsavtal

Korta beslutsvägar

Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år

Möjlighet till samverkan med våra övriga dietister inom Praktikertjänst rehab

Individuell lönesättning

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-08-22

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Josefin Appelstam Vingsle
Enhetschef Annika Vikström

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ansokanrehab@ptj.se