en bild

Tandsköterska, Huskvarna

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänstpraktik med 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Praktiken är belägen i centrala Huskvarna. Mottagningen är väl inarbetad och har funnits i många år. Vår idé är att skapa friska munnar med kompetent och välmående personal. En av våra tandsköterskor ska gå i pension. Därför söker vi nu dig som är intresserad av och tycker om att arbeta med människor och som vill bli en del av vårt team.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tegnérgatan 3, Huskvarna

Arbetsuppgifter

Arbetet består ffa av kliniskt arbete som assistans och sterilarbete, men även receptionsarbete ingår.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska med flerårig yrkeserfarenhet. Vi tror att du som vi möter alla människor med förståelse, respekt, omtanke och att du sätter högt värde på god service. Samarbetsförmåga, flexibilitet och noggrannhet är egenskaper som vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är varm i omhändertagandet, noggrann, fokuserad och trivs bra i yrkesrollen. God samarbetsförmåga och flexibilitet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetstid ca. 30-32 timmar/v. enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
2023-01-02
Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Magnus Johansson Söderlund

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: magnus.johansson@ptj.se