en bild

Vi söker två nya psykologer!

Information om arbetsplatsen

Alepraktiken är en välbemannad vårdcentral med visionen att alltid ha en hållbar arbetsmiljö & hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Det är viktigt för oss att alla som arbetar hos oss är delaktiga på arbetsplatsen och att vi trivs tillsammans.
Vi har samtliga mottagningar som skall finnas på en vårdcentral samt BVC, äldremottagning, samtalsmottagning och även en familjecentral kopplad till oss.

Adress:
Klockarevägen 14, Nödinge

Arbetsuppgifter

Vi har idag en samtalsmottagning som består av två psykologer och en PTP-psykolog. Då vi under tidig vår planerar att starta en ny verksamhet på vårdcentralen, en enhet för ungas psykiska hälsa, söker vi nu ytterligare två psykolog. Uppdraget innebär att vara resursmottagning med samlad fördjupad kompetens för bedömning, behandling och konsultation inom primärvård för barn och unga med psykisk ohälsa.

Kvalifikationer

Du kommer att arbeta i ett team bestående av psykologer, socionomer, läkare och en administratör. Arbetet innebär bedömning och behandling av barn och unga samt deras familjer. Behandlingsinsatser ges både i grupp och individuellt. Fokus ligger på att behandla besvär på primärsvårdnivå och i ett tidigt skede. Resursmottagningen kommer att samverka med vårdgrannar som skola och socialtjänst, och det kan bli aktuellt för personalen att utbilda inom området. För att arbeta på mottagningen krävs minst ett års erfarenhet av att arbeta med barn. De övriga utbildningar som krävs kommer att erbjudas efter anställning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, engagerad och vill vara med att starta upp en ny verksamhet tillsammans med vårt team som vi redan har på plats.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du jobbar 100 %, men det går att diskutera.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-12

Information om tjänsten lämnas av

Anna Strutz

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sarah.nilsen@ptj.se