en bild

Tandsköterska Karlstad

Information om arbetsplatsen

På vår centralt belägna, ljusa och nyrenoverade klinik jobbar idag 3 tandläkare, varav en specialist i parodontologi och en specialist i endodonti, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor med teambaserad tandvård.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 27, Karlstad

Arbetsuppgifter

Assistans vid patientbehandling och operationer, steril och receptionsarbete samt möjlighet till delegerat arbete inom bland annat röntgen och anestesi.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet.
Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och positivitet även i stressiga situationer. Du skapar trovärdighet och förtroende hos våra patienter. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
1 augusti 2022 med chans till förlängning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Jenny Johannesson
Antonios Zampelis

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jenny.johannesson@ptj.se