en bild

Vi söker en tandhygienist.

Information om arbetsplatsen

Kliniken är belägen i Krämarhuset i centrala Örebro. Vi har tre behandlingsrum. Här arbetar nu två tandsköterskor och en tandläkare. Vår målsättning är att ge patienterna ett personligt bemötande och god tandvård. Patienterna skall känna att de är i centrum och att deras individuella önskemål tas i beaktande. Det är viktigt för oss att ha en god stämning på arbetsplatsen och att ha kul på jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 29, Örebro

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med egna patienter samt i samarbete med tandläkaren. Visst sterilarbete ingår då vi är en liten klinik. Kallelser och betalning sköts i största möjliga mån av receptionen men vissa sådana uppgifter ingår också i tjänsten. Tjänsten innefattar också viss administration och eventuellt även viss assistans till tandläkaren.
Vi har Frenda journal- och röntgensystem.

Kvalifikationer

Tandhygienistlegitimation är ett krav. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i gruppen. Erfarenhet är också meriterande.

Personliga egenskaper

Du skall vara nyfiken och positiv. Din förmåga att vara lyhörd och att visa empati för patienterna är av stor vikt. Det är även viktigt att du passar in och fungerar väl i vår lilla grupp.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och intresserad av dig som kan arbeta mellan 20-40 timmar/vecka. Våra öppettider idag är måndag 7:30-18:00, tisdag och onsdag 7:30-17:00 samt torsdag 7:30-15:00.
Vi kommer löpande intervjua sökande och anställa när vi funnit den vi söker.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Tom Jegers

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tom.jegers@ptj.se