en bild

Tandläkare till väletablerad klinik i Lund

Information om arbetsplatsen

S:t Petri Tandvård tillhör en av de mest väletablerade klinikerna i Lund. Sedan 30-talet har det bedrivits tandvård i lokalerna. Vår moderna klinik ligger i centrala Lund, precis intill vackra Grand Hotell och den livfulla Centralstationen. Kliniken har gott om patienter där många har ett större behandlingsbehov. Vi bedriver inte barntandvård. Tillsammans är vi två tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister, där den ena tandläkaren nu ska gå i pension.
Det som gör oss framgångsrika är vårt sinne för kvalitet i alla arbetsmoment och att vårt team är väl inarbetat. Våra dagar flyter på smidigt och stabilt vilket ger en stressfri arbetsplats där alla bidrar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bytaregatan 1, Lund

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder bland annat:
- Fantastiskt duktigt team bestående av erfarna tandsköterskor och tandhygienister
- Kontinuerlig utveckling bl. a. i form av kurser
- Stor variation av behandlingar inom allmäntandvård
- Goda möjligheter att påverka ditt eget arbete och även hela kliniken
- Aktiviteter utanför kliniken för att stärka teamet
- Förmånliga arbetstider där vi till skillnad från andra kliniker inte har kvälls- och helgöppet
- Maximal friskvård motsvarande 5000 kr per år
- Pensionsavsättning

Kvalifikationer

Tandläkarexamen

Personliga egenskaper

Vad vi söker
En tandläkare med flera års erfarenhet. Du är duktig på att få patienter att känna sig trygga och bekväma under besöket. Du är positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann samt skicklig i ditt arbete och din kliniska bedömning. Professionell utveckling är viktig för dig och du uppdaterar dina kunskaper regelbundet.
Du ska behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Vi söker någon som kan bidra med arbetsglädje i en redan glad arbetsplats för att fortsatt driva kliniken framåt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Tomasz Rogowski

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tomasz.rogowski@ptj.se