en bild

Erfaren sjuksköterska till digifysisk rådgivning

Information om arbetsplatsen

Team Mitt PTJ arbetar på kontoret, i närheten av Hötorget i Stockholm. Digitalt ligger vi i framkant och är ett gäng med bakgrund inom både teknik och legitimationsyrken. Här arbetar drygt 200 områdes-experter med uppdrag att stödja vårdgivare inom Praktikertjänst. Tillsammans med andra stödfunktioner gör vi inom Mitt PTJ vårt för att säkerställa att de drygt 6000 vårdmedarbetare som arbetar inom Praktikertjänst, kontinuerligt har bästa möjliga förutsättningar för att möta och behandla patienter digitalt.

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Rollen som rådgivande sjuksköterska innebär att du arbetar med Praktikertjänsts omställning av hälso- och sjukvårds traditionella vårdkedjor till alltmer digitaliserade. Du introduceras till våra kärnvärden, vårt arbetssätt med kunskapsdelning och best practice och vår centrala organisation.
Du ingår i Team Mitt PTJ – vår centrala enhet för trygg digifysisk omställning.

Dina uppgifter blir att…
• triagera och ge råd till patienter som söker via Mitt PTJ
• ge ett tryggt bemötande och råd med utgångspunkt av vedertagna medicinska beslutsstöd, både inom och utanför ordinarie kontorstid
• identifiera förbättringspotential och samverka med andra resurser på kontoret

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska eller distriktssköterska med gedigen erfarenhet av primärvårdens första-linje-kontakter. Du är van vid digitala kommunikationsmedel, samt talar och skriver obehindrat på svenska. Kommunikation på engelska är meriterande. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din yrkesprofession och tycker om att ha flera aktiviteter igång samtidigt. Du hämtar hjälp när det behövs och har en god samarbetsförmåga med andra vårdutövare.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-10-24

Information om tjänsten lämnas av

Carl-Olof Veraeus

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: carl-olof.veraeus@ptj.se