en bild

Delägare och tandtekniker, Umeå

Information om arbetsplatsen

Delägare till välrenommerat och framgångsrikt tandtekniskt laboratorium i Umeå sökes!

Då vi har stor efterfrågan från våra kunder och en god tillväxtpotential har vi beslutat att utöka med en delägare som vill vara med och driva Lundbergs Tandtekniskas fortsatta utveckling. Lundbergs är ett modernt labb som ligger i framkant inom den digitala utvecklingen. Labbet har nyligen genomgått en extern kvalitetsrevision och vårt ledningssystem är ISO-certifierat. Medarbetarna är kompetenta, engagerade och samspelade.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Storgatan 49, Umeå

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandteknikeruppgifter samt delägaransvar. För mer information om upplägget i Praktikertjänst, se gärna denna film: https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4&t=2s.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandtekniker och har arbetat minst 3 år. Meriterande är om du har arbetat i en ledande position tidigare med ansvar för personal/medarbetare.

Personliga egenskaper

Den vi söker ska vara en person som brinner för service och kvalitet, vilka är våra ledord. Du har goda ledaregenskaper, en entreprenörsanda och ett driv som bidrar till att ta verksamheten till nästa nivå!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Skicka ditt CV och ett personligt brev till Mette Palmer, mette.palmer@ptj.se.
Du kan även ringa följande personer för mer information:
• Mette Palmer, Regional Affärsutvecklare, 070-789 39 27
• Marianne Segers, Chef Verksamhetsstöd, 070-789 39 73

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Mette Palmer

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mette.palmer@ptj.se