en bild

Business Controller

Information om arbetsplatsen

Arbetsplatsen är belägen i ljusa lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar cirka 250 personer med alltifrån ekonomi, och support till kommunikation. Du kommer att vara en del i ett team på 5 personer tillhörande Ekonomi/Finans.

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll att jobba mot våra affärsområden.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat
- Planering och uppföljning av verksamheten
- Budget och prognosarbete
- Rapportering och Analys (månads-,tertial- och årsvis)
- Bistå ledningsgruppen med ekonomiska beslutsunderlag på AO-nivå
- Nyckeltal
- Utveckla rutiner och processer för planering och uppföljning
- Stöd till ledningsgrupp och övriga chefer inom områdets stabsfunktion.
- Medverka i framtagande av material till styrelsen
- Medverka i kreditgrupper och liknande som rådgivande funktion för nystart, investering och avslut mm.
- Delta i projekt

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Civilekonom och har tidigare erfarenhet av arbete som controller samt ett intresse för hälso-sjukvård och tandvård. Du har goda Excelkunskaper samt gärna även Agresso. Goda redovisningskunskaper, arbete i ledningsgrupp och erfarenhet från vårdbranschen är meriterande.

Du är van vid att arbeta mot deadlines och att ha en nära kontakt med chefer i den verksamhet du jobbar mot.

Personliga egenskaper

Som person har du stark analytisk förmåga, är självgående och affärsinriktad. Att vara proaktiv i ditt stöd till affärsområdet är en självklarhet för dig och vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och bidra till att vidareutveckla processer och arbetssätt.
Du är också en lagspelare som trivs att jobba i ett litet team som emellanåt präglas av högt tempo där flexibilitet och hög leveranskvalitet är ett krav.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38,25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-18

Information om tjänsten lämnas av

Jeanette Ljung

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jeanette.ljung@ptj.se