en bild

BHV-sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Edsbergs Barnavårdcentral tillhör Edsbergs vårdcentral men är också en del av Familjecentralen i Edsberg där vi har ett nära samarbete med såväl öppna förskolan som familjestödjare/kurator. Vi har ca 1200 barn listade hos oss fördelat på tre deltidstjänster. Vårt upptagningsområde är blandat och speglar ett Sverigesnitt.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med härliga kollegor på både BVC, vårdcentralen och familjecentralen där vi jobbar med frihet under ansvar. Här sätter vi våra barn och familjer i första hand! Vi har högt till tak och öppna dörrar.
Vi deltar regelbundet i Barnhälsovårdens utbildningstillfällen.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Edsbergs Torg 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor arbetar vi efter barnhälsovårdens riktlinjer för att erbjuda en barnhälsovård av högsta kvalitet. I rollen som BHV-sjuksköterska arbetar du mycket självständigt med dina inskrivna barn och har stora möjligheter att själv styra ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med barn. Erfarenhet av arbete på BVC är meriterande. Vi är mycket engagerade i våra barn och familjer, vilket vi också förutsätter att du är. Ditt arbete är väldigt självständigt varför du måste vara självgående, flexibel, driven samt van att själv strukturera upp ditt arbete. Det är samtidigt mycket viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är en lagspelare. Vi arbetar i journaldatasystemet Take Care.

Personliga egenskaper

För oss är medarbetarnas kunskap vår viktigaste tillgång. Dina åsikter och idéer kommer att vara viktiga för verksamhetens utveckling. Vi sätter stor vikt vid din personlighet!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%, men med möjlighet att öka upp om så önskas. Vi tillämpar provanställning.
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande! Vi har kollektivavtal.

Som anställd i Praktikertjänst har du ett friskvårdsbidrag om 5000kr per år.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Pia Lundmark Johansson eller verksamhetschef Johan Welander.

Vi avböjer kontakt med rekryteringsbolag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-21

Information om tjänsten lämnas av

Pia Lundmark Johansson
Johan Welander

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: pia.lundmark.johansson@ptj.se