en bild

Tandhygienist sökes

Information om arbetsplatsen

Tandläkarhuset i Östersund är en sologroup klinik med två team som jobbar mot varandra. Våra öppettider är 07.00-19.00. Tandläkarna Marielle Sinclair och Sandra Jansson söker nu en extra hygienist att bredda sitt team med. Tandläkarhuset är en familjär tandvårdsmottagning med brett kompetensutbud. Här utförs all sorts tandvård som exempelvis bastandvård, protetik och kirurgi, implantat och estetisk tandvård. Mottagningen finns i renoverade lokaler och vi har modern utrustning. I detta Team arbetar idag två tandläkare, två hygienister och fyra tandsköterskor samt en receptionist.

Adress:
Kyrkgatan 60, Östersund

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som årliga undersökningar, parodbehandlingar och förebyggande tandvård. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att man som person är flexibel, ansvarstagande och tycker om att jobba i team med fler hygienister, tandläkare och tandsköterskor.
Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen! Så sök nu!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tandläkarna Marielle Sinclair och Sandra Jansson

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-04-30

Information om tjänsten lämnas av

Marielle Angelica Sinclair
Sandra Jansson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marielle.sinclair@ptj.se