en bild

Legitimerad kurator med KBT-kompetens till Sundet

Information om arbetsplatsen

Vill du jobba på en modern, familjär primärvårdsenhet i en av Sveriges trevligaste kommuner? Sundets läkargrupp är en privat klinik som är ackrediterad i vårdval Skåne. Vi är belägna i Bjärred, i Lomma Kommun (15 km från Malmö), samt har en filial i Furulund Kävlinge kommun.

För drygt tio år sedan startades Sundets läkargrupp med en vision om att skapa tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet för invånarna i Lomma och Kävlinge kommun. Sundet har sedan dess utvecklats till en fullvuxen vårdcentral som idag innefattar en konkurrenskraftig kombination av allmänvård och specialistkompetens. Samtidigt har de
grundläggande värderingarna bibehållits och Sundets strävar efter hög delaktighet, kontinuitet och hållbarhet.

Vi på Sundet har ca 12 000 listade patienter.

Adress:
Vikingavägen 1, Bjärred

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en legitimerad kurator. I linje med de senaste årens forskning har Sundet lagt allt mer fokus på hälsovård och hälsofrämjande.

Som legitimerad kurator jobbar du tillsammans med patienten med fokuserade interventioner för alla typer av psykisk ohälsa.
Du har ett utpräglat fokus på empowerment och det är naturligt för dig att arbeta för att stärka patientens egna färdigheter och motivation. Du kommer även att arbeta med PTJ 24 (IKBT).

Kvalifikationer

Du är legitimerad kurator.

- Du bör ha vana av att arbeta med fokuserade interventioner som FACT eller MI och trivas med korta insatser.
- Du bör känna dig bekväm med att arbeta med alla typer av frågeställningar rörande psykisk- och social hälsa och du har ett nyfiket och öppet förhållningssätt.
- Du klarar både av att arbeta självständigt och att samverka med andra yrkeskategorier efter behov.
- Har KBT kompetens

Har du vana av att arbeta enligt integrerad beteendehälsa (IBH) är det
meriterande.
Meriterande är också om du har jobbat med digitala verktyg.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har förmåga att samarbeta med övriga yrkeskategorier och är en ansvarstagande person.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Lihammar

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: asa.lihammar@ptj.se