en bild

Tandsköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Vi är idag en liten klinik som har högt ställda mål. Vi jobbar med den senaste tekniken och värnar om att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet. Hos oss gör vi allt för att patienterna skall få bästa möjliga vård och omhändertagande i en lugn och trivsam miljö.
Vi jobbar med såväl allmäntandvård som tandreglering, implantatbehandlingar samt estetisk tandvård.
Därför söker vi Dig som är engagerad och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Adress:
Hönekullavägen 7, Mölnlycke

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga tandsköterskeuppgifter inklusive assistans, steril samt receptionsarbete. Positionen kan även inkludera andra varierade arbetsuppgifter så som delegerat arbete med patienter, administration, assistans vid kirurgi, fotografering, med mera. Om du saknar förkunskaperna finns det utrymme för utbildning och utveckling.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska

Personliga egenskaper

Du har en hög servicegrad och är van vid att arbeta självständigt. Med fokus på patientbemötande är du van vid att skapa goda relationer. Du har en förmåga att lösa vardagliga problem och har en vilja att lära nytt och hitta nya vägar.
Vi ser gärna att du som söker har ett par års erfarenhet av yrket, men det är inget krav.
Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-16

Information om tjänsten lämnas av

Henrik Annerud

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: henrik.annerud@ptj.se