en bild

Sjuksköterska sommarvikarie

Information om arbetsplatsen

Lagaholmskliniken är en privat vårdcentral i ljusa fina lokaler centralt i Laholm. På vår mottagning möter du läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, kuratorer och medicinska sekreterare.
Vi har en hög tillgänglighet till våra läkare.
Tidsbokad mottagning måndag-fredag till distriktssköterska/sjuksköterska och vi har 100% tillgänglighet i telefon med återuppringningsfunktion. På kliniken har vi även en fin träningslokal där de som har behov av träning efter operation eller skada får möjlighet att träna och rehabilitera sig. Vi har även ett rehabteam som har fokus på att ta hand om våra sjukskrivna så att de kan återgå till arbete eller rätt form av anpassning efter sjukskrivning.

Adress:
Stortorget 6B, Laholm

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss jobbar man både med egen mottagning, telefonrådgivning, provtagning/lab.
Vi arbetar mycket över gränserna och hjälper och stöttar varandra.
Såromläggningar, läkemedelshantering, provtagning, rådgivning och stöd i mötet med patienten men även i telefon är en del av arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller annan vidareutbildning som passar verksamheten är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Nyfiken, glad, positiv, samarbetsvillig och intresserad av att arbeta i en utvecklande verksamhet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Sommarvikarie
Varaktighet:
2021-08-31
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-04-30

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Lena Johansson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lagaholmskliniken@ptj.se