en bild

Tandläkare och delägare, Karlsborg

Information om arbetsplatsen

På bästa läge i Karlsborg finner du Rödesunds tandvård, beläget med sjöutsikt över Vätterns västra strand och endast ett långt stenkast från Karlsborgs fästning. Här erbjuds nu en unik möjlighet att bli delägare i Praktikertjänst och ta över en klinik som har gott renommé, många patienter och välskött ekonomi. Dessutom är detta den enda privata etableringen på orten. Välkommen till en klinik utöver det vanliga!

Lokalen var från början en bostadsvåning men byggdes om på 70-talet till tandvårdsklinik. Här finns den äldre charmen bevarad i detaljerna så som spegeldörrar och fönsternischer. Kliniken är i mycket gott skick och så gott som all utrustning byttes ut för mindre än sex år sedan. Kliniken har två välutrustade behandlingsrum och därutöver bra och fina utrymmen för personal och besökare.
Ett axplock av utrustningen: Stolarna är från Kavo. Diskdesinfektor från Miele, autoklav Getinge K3+. Maskinellt renssystem från Wave One. En intraoral kamera.

Här finns ett kompetent team om två tandsköterskor samt en deltidsengagerad tandhygienist som ser fram emot att välkomna en ny kollega in i gänget. Detta är såväl en affärsmässig möjlighet som en chans till en härlig livsstil. Det är inte alls ovanligt att lyckas hinna med ett lunchdopp i Vättern på sommaren. Du har restauranger och caféer inom gångavstånd, busshållplats utanför kliniken och parkeringsplats i anslutning till byggnaden. Dessutom är känslan av en levande ort påtaglig då försvarsmakten har en hög närvaro i Karlsborg vilket bidrar till mycket liv och rörelse på gatorna.

Kliniken är känd på orten för sitt goda patientbemötande, en hög servicegrad och kliniskt god kvalitet. Vår nuvarande delägare ska fokusera på nya utmaningar utanför tandläkaryrket men kan tänka sig att finnas kvar som en deltidsresurs om vår nya delägare så önskar. Här finns med andra ord bästa tänkbara möjligheter till en lyckad introduktion och ett ordnat övertag av kliniken!

Välkommen med din ansökan!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Storgatan 49, Karlsborg

Arbetsuppgifter

- Du leder och fördelar arbetet för personalen
- Personalansvar, mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal
- Rekrytering vid behov
- Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
- Ansvar för arbetsmiljön
- Egen hög klinisk aktivitet

Här kan du hitta mer information om vår modell med delägarskap: https://www.praktikertjanst.se/karriar/bli-verksamhetschef-tand-och-sjukvard/var-modell/

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst: https://www.youtube.com/watch?v=p02gngbH33g&list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi&index=1

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första, konfidentiell kontakt med vår rekryteringsgrupp via rekrytering@ptj.se så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Christoffer Petrén
Håkan Grahn

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: rekrytering@ptj.se