en bild

Tandläkare Söderköping

Information om arbetsplatsen

Kliniken är centralt belägen i Söderköping, nära Göta kanal. Vi har en hemtrevlig och god stämning på mottagningen både i vårdsituationen och inom personalgruppen. Vi har tre behandlingsrum och sedan min tandläkarkollega gått vidare till annan tjänst består personalgruppen av två tandsköterskor, två tandhygienister och en receptionist. En tandhygienist och en tandsköterska går i pension till sommaren, vilket medför att fler rekryteringar kommer att ske. Vi tycker om att jobba tillsammans och ha en gemensam behandling av patienten. Hos oss står patienten i centrum. Det är inte ovanligt att hela familjen är inskriven och flertalet har gått på mottagningen i många, många år. Vi tycker det är av största vikt att förmedla trygghet, god service och kvalitet. Kliniken har gemensamma mål samt en fin gemenskap i arbetsgruppen. Det är ett öppet klimat på arbetsplatsen och vi stöttar varandra.

Adress:
Breda Gränd 3, Söderköping

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som tandläkare utför du allt inom allmäntandvård. Patienterna är i alla åldrar och till oss är hela familjen välkommen. Det är viktigt att du både utför kvalitativ vård samt har ett gott bemötande gentemot patienterna. God kunskap i protetik är ett plus men ej ett krav. Du kommer att arbeta tillsammans med en erfaren och trygg tandsköterska. Vi arbetar måndag till fredag med stor möjlighet att påverka ditt eget schema.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare som arbetat i minst 3–5 år inom yrket. Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, positiv, driven och engagerad i ditt jobb. Du är nyfiken på att lära och öppen för att utvecklas i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och är lugn i ditt bemötande gentemot patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster