en bild

Psykiatriker och delägare, Falun

Information om arbetsplatsen

Bäste specialistläkare inom psykiatri!
Är du beredd att ta nästa steg i din karriär?

Nu finns möjlighet att arbeta som privatläkare och få ersättning från Region Dalarna via den s.k. ”nationella taxan” (LOL). Är du intresserad så finns just nu en etablering till salu inom din specialitet i Region Dalarna.

Blir du anställd hos oss så finansierar Praktikertjänst köpet av etableringen, du behöver alltså inte ta någon egen privat affärsrisk. Du ansvarar sedan för och driver din mottagning exakt på samma sätt som i ett eget företag och blir med detta delägare i Praktikertjänst. Likaså ansvarar du för resultatet på din mottagning och behåller ett eventuellt överskott.

Hör gärna av dig nu direkt för mer information och ett förutsättningslöst samtal. Skicka ett mail till magnus.nilsson@ptj.se eller ring 070-518 83 08. Men vänta inte för länge då anbudstiden går ut den 1 februari 2021!

Adress:
Falun, Falun

Arbetsuppgifter

Sedvanliga psykiatrikeruppgifter.

Kvalifikationer

Specialist i psykiatri, gärna med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för sjukvårdens spelregler. Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter.

Tillbaka till Lediga tjänster