en bild

Vårdadministratör, Trädgårdstorgets vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Trädgårdtorgets Vårdcentral ligger centralt i Linköping och är en verksamhet i tillväxt, därav flyttar vi till nya, större lokaler under våren 2021. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland med auktorisation inom vårdvalssystemet. Vi ser till individen och har generösa förmåner med bland annat friskvårdsbidrag samt att vi jobbar nära varandra vilket bidrar till en hemtrevlig atmosfär. I dagsläget finns cirka 25 medarbetare i olika professioner.

Adress:
Stora Badstugatan 1, Linköping

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad, flexibel vårdadministratör som vill arbeta i en positiv och snart en inspirerande miljö? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, remisshantering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Du kommer också att arbeta i vår reception där du är vårdcentralens ansikte utåt. För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera. En naturlig del i arbetet är att jobba nära över yrkesgränser med service och utveckling. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Kvalifikationer

Du är utbildad vårdadministratör, gärna med några års arbetserfarenhet, som har en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du är van i Cosmic journalsystem, och har du redan ITR-utbildning samt vana av kassa och faktureringshantering ser vi det som ett plus. Det är meriterande med erfarenhet från primärvården men inget krav. Vårdadministratörerna har en viktig kontrollfunktion i flera av våra system och vi är måna om att nyttja din kompetens.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och med dina arbetsuppgifter drivs du av att leverera lösningar och service. Detta är viktigt i det dagliga arbetet med kollegor och i mötet med patienter vid receptionsarbete. Som person är du strukturerad och noggrann som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser att din insats är viktig för en god och patientsäker vård. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du ser möjligheter i förändringar och kommer gärna med förslag på hur vi kan bli bättre. För att trivas hos oss behöver du även ha förmågan och lugnet i att prioritera om och vara flexibel över hur din dag ser ut då vi jobbar i en föränderlig verksamhet och därmed kan behöva ställa om för att hantera uppdraget. Det är också väldigt viktigt för dig att kunna skratta, ha roligt på jobbet och bidra till att det blir en god stämning i gruppen. Arbetsmiljö/trivsel är viktiga frågor för gruppen.

Tillbaka till Lediga tjänster