en bild

Distriktssköterskor till framtidens vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Hos oss kommer du att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt arbets-och fysioterapeut. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska har du möjlighet att följa med i hela patientresan både via fysiska som digitala patientbesök. Du kommer arbeta med det akuta patientflöden, triagering, mottagningsarbete, telefonrådgivning samt vara delaktig i vår digitala plattform PTJ 24. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja.

Kvalifikationer

Du är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete
Du har specialistkompetens inom Diabetes- och/eller Astma Kol samt inkontinens. Vidareutbildning inom geriatrik är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först.
Du är självgående, ansvarstagande och som vill göra skillnad för både patienter och kollegor.
Är nyfiken på och tycker det är roligt med digitala verktyg i ditt arbete.
Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Tillbaka till Lediga tjänster