en bild

ASIH Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

I ASIH vårdar vi patienter som har behov av medicinska insatser vid svår sjukdom, symtomkontroll under behandlingar och vård i livetsslutskede. Vården sker i patienternas hem där även anhöriga är en stor del av vården. Vi vårdar patienter med diagnoser som cancer, KOL och hjärtsvikt. Vi arbetar personcentrerat där målet med vården utgår från patientens önskan. Till stöd använder vi oss av 6´sen under samtalen.
Som sjuksköterska på ASIH har du fullt fokus på en patient i taget i nära samarbete med ett multiprofessionellt team. Vi använder oss av Ipads i hemmet för att öka patientmedverkan.
Som nyanställd får du en god introduktion runt det palliativa omhändertagandet och vård av multisjuka patienter. Du får möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och delaktighet i utvecklingsarbete.
Vi som jobbar i ASIH Botkyrka Huddinge, är ett härligt team med hög kompetens och mycket omtanke. Vi skrattar mycket och stöttar varandra i med och motgång. Vi är certifierade inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och HBTQ.
Välkommen med din ansökan

Adress:
Nyängsvägen 3 A 1 tr, Tullinge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska i avancerad hemsjukvård. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård (distriktssköterska), palliativ omvårdnad, onkologisk omvårdnad eller vård av äldre är meriterande. Liksom tidigare erfarenhet av hemsjukvård. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med vana att arbeta självständigt, men även kunna samarbete i ett multiprofessionellt team. Du behöver ha en trygghet i dig själv då du ska jobba självständigt i patientens hem. Du behöver känna dig bekväm med att prioritera och fatta snabba beslut i samråd med kollegor, patient samt närstående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster