en bild

Mottagningssköterska till Västervården HLM

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM har funnits i Vällingby i mer än 25 år och under denna tid har vi arbetat hårt för att förtjäna vårt goda rykte. Vi har en stabil och fulltalig bemanning av allmänspecialister, ST-läkare, mottagning- och specialistsjuksköterskor, undersköterskor samt sekreterare för att ta hand om våra ca 11.000 listade patienter. Vi har sköterskemottagningar inom astma/KOL, hypertoni, diabetes samt äldrevård. Vi bedriver även hemsjukvård där vi samarbetar med en extern aktör.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

I Din roll som sjuksköterska hos oss erbjuds Du ett varierande- och utvecklande arbete som bl.a. består av mottagningsarbete (team och enskilt), triagering samt rådgivning via telefon och digitala kanaler.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård. Du skall behärska det svenska språket i tal och skrift. Har Du diabeteskompetens är det ett plus.

Personliga egenskaper

Du skall ha lätt för att samarbeta i grupp samt känna dig trygg i att fatta egna beslut när så behövs. Vi söker en person som är positiv och som hellre ser lösningar än problem. Vi ser gärna att Du har ett starkt intresse för primärvård och vill vara med och utveckla verksamheten.

Tillbaka till Lediga tjänster