en bild

Överlåtelse Öron Näsa Hals mottagning, Högdalen

Information om arbetsplatsen

Mottagningen tar emot patienter som i huvudsak kommer på remiss från såväl BVC, vårdcentraler, jourmottagningar, sjukhusets specialistkliniker, äldreboenden, tandläkarmottagningar, logoped och hörselmottagningar. Eftersom mottagningen funnits under lång tid har den också många patienter med kroniska sjukdomar som återkommer regelbundet.
Utöver allmän öron näsa hals sjukvård bedrivs också hörselutredningar och det finns utrustning och goda förutsättningar för polikliniska operationer.
Mottagningens lokaler består utav två läkarrum, varav ett har utrusning för hörselutredningar. Det finns även operationsrum, personalrum, personal wc med dusch, patient wc, eget väntrum med reception samt skölj.

Adress:
Önskehemsgatan 22, Bandhagen

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på öron näsa hals mottagning inklusive verksamhetsansvar för mottagningen.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom Öron Näsa Hals.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som läkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling och ser ständigt möjligheter till förbättring.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster