en bild

Sjuksköterska Avd. 82 Dalengeriatriken

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en sjuksköterska till avdelning 82 på Dalengeriatriken. Avdelningen är en akutgeriatrisk avdelning med 24 vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier och andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt och medelvårdtiden ligger på drygt en vecka.

För att underlätta läkemedelshanteringen och dokumentation så använder vi oss av slutenvårdsdos och surfplattor (STELPA).

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på avdelningen innebär att du arbetar i ett multiprofessionella team kring patienten där det ingår fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, dietist, kurator samt avdelningens koordinatorssjuksköterska.

I det sedvanliga sjuksköterskearbetet så ingår bland annat omvårdnad tillsammans med undersköterskan, aktivt deltagande på ronder och läkemedelsadministrering. För att underlätta läkemedelshanteringen så använder vi oss av slutenvårdsdos. Dokumentation sker i Take Care.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotika- administrering.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. För både nyutexaminerade och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.

Ett intresse/erfarenhet av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är ödmjuk och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm.
Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Tillbaka till Lediga tjänster