en bild

Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Information om arbetsplatsen

Rehabpraktiken Dalsland ingår i Praktikertjänst Närsjukhus och har uppdrag inom Vårdval Rehab. Vi tar emot patienter med rehabbehov i alla åldrar.
Mottagningen är belägen på Dalslands sjukhus i Bäckefors. Här har vi stora lokaler med tillgång till bland annat rehab-bassäng, stor träningslokal och behandlingsrum.
Teamet består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped samt chef.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalslands sjukhus, Bäckefors

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss möter du patienter med ett brett spektra av bakomliggande orsaker till rehab-behov. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att identifiera och bedöma patientens resurser, förmågor och behov av funktionshöjande, kompenserande och förebyggande insatser. Du upprättar individuella rehabiliteringsplaner utifrån ett personcentrerat förhållningssätt där individens önskemål och behov står i fokus. Att hålla i patientutbildning och gruppträning ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Det är ett plus om du har idrottsbakgrund.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, trygg och empatisk. Du trivs med att jobba såväl i team som individuellt. Du vill vara en aktiv del av arbetsgruppen och tillsammans med oss forma och ta ansvar för helheten.

Tillbaka till Lediga tjänster