en bild

Tandsköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Vi är en grupp praktik med 2 tandläkare, 4 sköterskor samt 1 hygienist. Vi arbetar i ljusa fräscha lokaler mitt i centrala Helsingborg.

Vi arbetar i " solo Group". Vi sätter patienten främst och detta går hand i hand med den ständiga utvecklingen av praktiken. Lägger stor vikt på att vidareutbilda både tandläkare och övrig personal för att hålla oss i framkant med den ständigt pågående utvecklingen inom våra arbetsfält. Hela praktiken går varje år LOGOs utbildningen i praktikertjänst.
Ett stort intresse är estetik och restaurering av nedslitna och nedabraderade bett.
vi har glädjen att erbjuda våra patienter tandreglering med "osynliga" Invisalignbehandlingar. dessa skänker mervärde till patienten både estetiskt och funktionellt.
Praktiken har gått samtliga utbildningar i addera i praktikertjänst regi.
Vårt måtto är när det gäller patienterna: De ska vara så nöjda med besöket hos oss att de vill rekommendera sin bästa vän att komma!

Adress:
Drottninggatan 62, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Arbetet består i att assistera, sterilarbete, administrativa uppgifter så som kallelser, skicka räkningar, ekonomi osv. Vi arbetar också mycket delegerat och tandsköterskan lägger bedövning, depurerar, tar röntgen, foto och gör provisorier osv. I dag använder vi intraoral scanner till flertalet arbeten istället för avtryck. scanningen ingår som arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Avslutad tandsköterskeutbildning samt gärna ett par års arbetslivserfarenhet och vara öppen för utveckling. Fördel att ha arbetat med Frenda journalsystem. Datorvana samt gärna behärska engelska.
Trivas med att kunna arbeta delegerat och självständigt med patient. Tycka om och vara naturlig i kontakten med människor.

Personliga egenskaper

Jag fäster stor vikt vid personligheten. Du bör vara glad och positiv och villig att lära dig nytt som introduceras. Egenskaper som noggrann, stresstålig, tålamod och empati är viktiga i ditt arbete som tandsköterska hos oss

Tillbaka till Lediga tjänster