en bild

VC Kusten söker Psykolog, barn och unga

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kusten har verksamhet i västra delen av Kungälvs kommun; Ytterby, Kärna och Marstrand. Vi är en privat vårdcentral inom Praktikertjänst AB.

Legitimerad psykolog sökes med placering inom Familjehuset Klippan, en mottagning med inriktning mot barn och ungas psykiska hälsa. Familjehuset Klippan är en öppen mottagning, inom primärvården, med särskilt uppdrag att ta hand om barn och unga i åldrarna 6-18 år med psykisk ohälsa.
Verksamheten består av psykologer och socionomer samt vid behov extra resurser på vårdcentralen såsom arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare. Huvudinriktningen är korta behandlingsinterventioner, enskilt eller i grupp. Syftet är att stärka upp vården för barn och unga med lindrig psykisk ohälsa samt att genom konsultation och handledning vara ett stöd för vårdcentralen i närområdet.
Vi har ett integrerat arbetssätt tillsammans med Kungälvs kommun. Familjehuset Klippan är ett samarbete mellan Vårdcentralen Kusten, Västra Götalandsregionen och Kungälvs kommun.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 7C, Ytterby

Arbetsuppgifter

Ge råd och stöd samt utreda och behandla barn 6-18 år med psykisk ohälsa. Arbetet kommer att ske i samverkan mellan socialtjänst, elevhälsa samt vårdgrannar

Kvalifikationer

Du är leg psykolog/nyutexaminerad psykolog med kompetens och erfarenhet eller intresse av att arbeta med barn och unga i åldern 6-18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

.

Tillbaka till Lediga tjänster