en bild

Tandhygienist centralt i Stockholm

Information om arbetsplatsen

STRÖMS TANDLÄKERI
Vi söker ytterligare en tandhygienist till modern, mycket centralt belägen mottagning i Stockhom. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt med patientbehandlingar och som del i vårt team.

Lokalen om 220 kvm med fem behandlingsrum är nyrenoverad och utrustningen är genomgående modern. Behandlingsrummen är rymliga och snyggt inredda, central steril, ljus öppen reception och väntrum.

På mottagningen arbetar, 3 tandläkare, 3 tandsköterskor, 2 tandhygienister samt receptionist och klinikkoordinator.

Vi bedriver allmäntandvård och behandlar både barn och vuxna.
Vi ser fram emot att hälsa ytterligare en kollega välkommen!

Adress:
Saltmätargatan 9 1tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga tandhygienistbehandlingar ingår det att utföra revisionsundersökningar på de patienter som inte besöker tandläkare varje år. Du kommer även att få göra blekskenor, ta emot lätta akutpatienter, behandla både barn och vuxna samt ge komfortbehandlingar.

Kvalifikationer

Legitimerad Tandhygienist.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team.
Svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och positiv lagspelare som är lyhörd och omtänksam gentemot kollegor och patienter.
Du bör vara strukturerad och intresserad av att samarbeta.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan.
Vi arbetar schemalagt förmiddagar och eftermiddagar, 7-13 eller 13-19.

Arbetstiden 30-40 timmar per vecka eller enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-13

Information om tjänsten lämnas av

Ina Brakl Klinikkoordinator/tandhygienist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ina.brakl@ptj.se