en bild

Tandsköterska till Familjetandläkarna.

Information om arbetsplatsen

Familjetandläkarna är en modern tandvårdsklinik i centrala Linköping. Här erbjuder vi tandvård till både vuxna och barn. Vi bedriver allmäntandvård i ljusa, moderna lokaler. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård med personliga och långvariga patientrelationer.  Vi söker nu Dig som kan komplettera vårt team. Vi är 7 stycken medarbetare : 2 tandläkare, 2 tandhygienister, 2 tandsköterskor och en receptionist.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande arbete inom allmäntandvård med framför allt vuxna patienter och bra arbetskamrater. På Familjetandläkarna ges möjlighet att arbeta varierat som tandsköterska. I arbetsuppgifterna ingår assistans av tandläkare, sterilarbete, receptionsbemanning och administrativa uppgifter samt eget patientarbete.

 

Kvalifikationer

Tandsköterskautbildning.
Har man tidigare arbetat delegerat är det meriterande.
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet men det är inget krav eftersom vi erbjuder internutbildning vid behov.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och trevlig individ som passar in i vår gemenskap. Vi önskar gärna att du har god samarbetsförmåga, hög serviceanda och trevligt patientbemötande. 

Övrig information

En tandsköterska går i pension till sommaren och det är den tjänsten som utannonseras. Tillsättning av tjänsten kan med fördel ske under sommaren så intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
2024-08-12
Sista ansökningsdag:
2024-04-30

Kontakt

Henrick Rotting

Ansök

Ansök